Buna seara. Am si eu o problema. In datade 3 mai am cumparat un autovehicol, am facut acte de vanzare/cumparare, am achitat pretul masini, in targ mi sa facut si celelalte acte necesare inmatriculari, am primit copie dupa B.I. al vanzatorului ramanand ca vanzatorul sa imi trimita fisa de inmatriculare stampilata, (parca asa se numeste). Eu am inceput procedeela de inmatriculare dar vanzatorul nu imi trimite actul necesar, il tot sun si imi tot zice ca le primesc "maine". Ce pot face sa termin inmatricularea astazi nu "maine"
Va multumesc de ajutor.
Cu stima dianthus2rt (Tiberiu Rus)
nu prea aveti ce face acum , decat sa asteptati. Insa nu lasati sa treca preamult timp, deoarece o intarziere prea mare ar putea trezi unele suspiciuni, in sensul ca poate fi ceva in neregula . Multi s-au trezit ca masina pe care au achizitionat-o era furata. Din punctul de vedere al vanzarii este in regula, ati primit bunul, ati achitat pretul .Probabil aveti nevoie de cartea de identitate a autoturismului. Sa speram ca o veti primi. Mult succes.
Cu scuzele de rigoare revin cu noi lamuriri. Am talonul masini am cartea de identitate, am facut la R.A.R identificarea masini care este ok. Dar sa merg mai departe am nevoie de Fisa de Inmatriculare care mio trimite vanzatorul. Acest act se elibereaza cand ai platit impozitele datorate statului Roman 9 asa am inteles), eu cred ca are datori care nu le plateste de nu primesc ce mi se cuvine.
probabil ca puteti face o fisa de inmatriculare separat ,cu care puteti inregistra auto la sectia financiara.sa nu depasiti 30 zile de la dobandirea bunului(trebuie luat in evidenta)
probabil ca puteti face o fisa de inmatriculare separat ,cu care puteti inregistra auto la sectia financiara.sa nu depasiti 30 zile de la dobandirea bunului(trebuie luat in evidenta)
trebuie neaparat sa aveti fisa de inmatriculare stampilata de primaria unde are vanzatorul domiciliu, sau un certificat fiscal care sa ateste ca respectivul nu are nici un fel de datorii catre bugetul local. probabil ca are datorii si nu le-a platit. trebuie sa va incadrati in termenul de 30 de zile ca sa va prezentati la dvs, la primarie spre luarea in evidenta, etc., altfel veti primi amenda. daca nu veti rezolva astfel, va trebui sa-l dati in judecata, altfel nu aveti ce face, dar mai asteptati un pic si insistati.