avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare dificila!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare dificila!

Buna seara. Am si eu o problema. In datade 3 mai am cumparat un autovehicol, am facut acte de vanzare/cumparare, am achitat pretul masini, in targ mi sa facut si celelalte acte necesare inmatriculari, am primit copie dupa B.I. al vanzatorului ramanand ca vanzatorul sa imi trimita fisa de inmatriculare stampilata, (parca asa se numeste). Eu am inceput procedeela de inmatriculare dar vanzatorul nu imi trimite actul necesar, il tot sun si imi tot zice ca le primesc "maine". Ce pot face sa termin inmatricularea astazi nu "maine"
Va multumesc de ajutor.
Cu stima dianthus2rt (Tiberiu Rus)
Cel mai recent răspuns: dianthus2rt , utilizator 16:12, 15 Mai 2009
sngura solutie este sa ii platiti dvs. datoriile, dar nu stiu daca dvs.va da cert.fiscal, in cazul ca vi-l da, decat sa va judecati si dupa aia sa mai platiti si executorul, sa asteptati atata, mai bine platiti. acuma..depinde cat e de plata!
Bun, si atunci unde ii justitia din aceasta tara, eu cel corect sunt batjocorit de un nimeni in drum, el scapa cu fata curata si cu impozitele platite. Intreb din nou undei dreptatea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul Catalin1991 Catalin1991 Buna ziua! Intentionez sa cumpar un autoturism de la o persoana aflata in strainatate. Autovehiculul este inregistrat in Romania. Masina imi va fi livrata de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism adus din strainatate - formalitati mariushozai mariushozai ce trebuie sa fac pt a inmatricula o masina adusa din strainatate de o alta persoana (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat o masina cu nr rosii acum 5 luni. intelegerea ... Simonsnr Simonsnr Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr rosii acum 5 luni. Intelegerea a fost la cumparare ca proprietarul poate oferii fiscal fara probleme. Dupa o groaza de ... (vezi toată discuția)