avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restrangere de activitate -fisa de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restrangere de activitate -fisa de evaluare

Revin cu o alta problema de data aceasta legata de locul meu de munca,daca ma puteti ajuta va rog din suflet:in unitatea in care functionez ca educatoare se intra in restrangere de activitate deoarece la una din structurile atasate de unitatea noastra se restrange un post.Nis-a spus sa ne autoevaluam pe o fisa de evaluare data de MECTS pe toate cadrele didactice din unitate exceptie facand cele care sunt in concediu de crestere copil.Din punct de vedere al punctajului eu nu imi fac probleme,insa am o colega care a mai fost si alta data in aceeasi situatie si si-a intocmit in colaborare cu primaria un dosar social.Aici am cea mai mare temere.Intrebarile mele sunt:este legal acest "dosar social"sau este aranjament?si de ce nu se intra in restrangere doar in unitatea structura nu si noi care ne aflam in unitatea de centru?Va multumesc anticipat!!!:((

Alte discuții în legătură

Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)
Reducere/restrangere de activitate invatamant prescolar, mediu rural dredd4becks dredd4becks Buna seara! Am si eu o mica problema si va rog sa ma lamuriti cat de cat daca se poate. Sunt educatoare titulara pe post de 3 ani intr-un sat ce apartine ... (vezi toată discuția)