avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii firma comert cu ridicata cereale + seminte ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii firma comert cu ridicata cereale + seminte si produse chimice

Buna seara,

Vreau sa infiintez o firma cu seminte si produse chimice(ierbicide, pesticide) am inteles ca imi trebuie caen 4621 comert cu ridicata al cerealelor si semintelor si 4675 comert cu ridicata al produselor chimice.
As dori sa stiu pentru aceste 2 caen ce autorizatii imi sunt necesare.(mediu,depozitare, ....)
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere cprn1992 cprn1992 buna ziua! as dori sa infiintez o firma care sa preia fructe, legume, cereale si alte produse de origine agricola de la producatori. daca voi face contract cu ... (vezi toată discuția)
Caen 4675 Bobo2009 Bobo2009 Buna ziua, dețin o societate comercială care desfășoară activități agricole ( cultivare cereale ). Pe aceasta societate as dori sa derulez activ de ... (vezi toată discuția)