avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caen 4675
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caen 4675

Buna ziua, dețin o societate comercială care desfășoară activități agricole ( cultivare cereale ). Pe aceasta societate as dori sa derulez activ de comercializare en gros a îngrășămintelor chimice . Îmi puteți spune ce pași trebuiesc parcurși ?( registrul comerțului , mediu ).
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:19, 16 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să faceți o hotărâre a asociaților sau o decizie a asociatului unic (dacă sunteți asociat unic) prin care să adăugați activitatea de Comerț cu ridicata al produselor chimice (cod CAEN 4675). De asemenea, veți actualiza și actul constitutiv/statutul societății și veți autoriza și această activitate (declarația model 3 de la Registrul Comerțului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pt vanzare ingrasaminte chimice alcibiade alcibiade Pt a comercializa catre populatie ingrasaminte chimice, care este codul CAEN care tb adaugat in actul constitutiv ???? ???? 4675 - Comerţ [b][u]cu ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen consultanta si autorizare activitate irinabutnaru irinabutnaru Buna ziua, ma adresez Dumneavoastra pentru a gasi raspunsul la catev intrebari: 1. Doresc sa adaug in activitatea societatii la care sunt unic asociat codul ... (vezi toată discuția)