avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art.56 lit. i
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art.56 lit. i

ce inseamna cand decizia de icetare a contractului se incheie comform art.56 lit.i ?de unde pot afla nota de lichidare ? am avut niste probleme cu fostii mei angajatori, si acum vreau sa ma angajez in alta parte si mi-au cerut decizia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 21 Ianuarie 2012
Art. 56 lit. i)

i) la data expirãrii termenului contractului individual de muncã încheiat pe duratã determinatã;
Nota de lichidare trebuie sa o cereti de la firma unde ati lucrat.
Art.56 lit.i C.mun. constituie legala a incetarii de drept a unui raport de munca in cazul in care a expirat durata contractului individual de munca pentru care a fost incheiat.
Este aplicabil numai c.i.m. incheiate pe durata determinata ... nota de lichidare- cu toate ca nu are o baza legala - o obtineti de la fostul angajator.

Angajatorul este obligat sa va comunice decizia de incetare a c.i.m. in termen de 5 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente de intocmit in cazul cim pe per determinata Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna ziua! ce documente trebuie atasate mai exact in cazul in care expira termenul contractului individual de munca incheiat pe durata determinata? mai ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)