avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu angajatorul....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu angajatorul....

Buna seara.
Prietena mea lucreaza intr-o companie multinationala, unde teamleader-ul ei cauta mereu motive sa se ia de ea. Motivul, prietena teamlider-ului este angajata pe acelasi post ca si prietena mea, un entry level, in aceeasi companie si nu o suporta deloc, iar drept dovada se plange mereu prietenului ei, ca prietena mea se joaca pe facebook, in conditiile in care ea se joaca in timpul pauzei ei care este de 50 de minute pe zi, si spune ca nu isi face treaba. In companie relatiile dintre teamlideri, manager, directori si subalternii lor sunt interzise prin contract semnat de catre toti la angajare. Ce ar trebui sa faca prietena mea ca sa fie lasata in pace!? Cred ca sunt si motive personale ale teamlider-ului la mijloc, desi nu sunt sigur de asta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioana Aldea , Consilier juridic 08:19, 21 Ianuarie 2012
Prietena dvs. nu are decat sa-si respecte cu strictele fisa postului si regulamentul intern, astfel incat din acest punct de vedere sa nu i se poata reprosa nimic.
In cazul in care deranjul superiorului continua, nu ar strica sa informeze conducerea societatii de spre acest aspect...
In cazul in care gluma se ingroasa, tinzand spre hartuire sexuala(fapta repetata de a nu-i da pace, a cicali, a sacai, a pisa, a purta discutii repetate si contradictorii, in scopul de a obtine satisfactii de natura sexuala, este necesar insa, ca fapta sa se realizeze prin amenintare sau constrangere) se poate face plangere la organele de urmarire penala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire, ajutor!!! simo79 simo79 Buna ziua, Am o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu un sfat. E in legatura cu o persoana hartuita de un barbat cu care a avut in trecut o relatie pasagera. ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Ce incadrare gasiti? razvancosti21 razvancosti21 Buna ziua! Vreau sa va cer si eu ajutorul intro problema destul de dificila. M-ar interesa daca exista vre-o lege speciala sau ceva in sesnul unei hartuiri ... (vezi toată discuția)