buna seara!am si eu o problema...un tip din constanta a vorbit cu mine pe yahoo messenger si cu o verisoara in acelasi timp si noi i-am dat web,iar el a trcucat videoclipurile si le-a facut ca si cum ne-am dezbracat in fata webului....noi suntem minore si nu ni se pare corect asta...pute-ti sa ne ajutati si pe noi?va rog frumos.astept raspuns.multumesc!
Ia spune tu copila de-a ce v-ati jucat voi pe web-cam pt ca e f greu de falsificat un filmulet in sensul spus de voi. Apoi, trebuie sa ai dovezi ca l-a dat si la alti sau ca l-a facut public chiar el. Nu poti sa dai declaratii neinsotita, dar stii ceva, tu nu poti sa ne minti pe noi, tie doar ti-e frica sa nu te afle ai tai. Zau ca meriti o scarmaneala...!
pai nu am facut-o intentionat,dar chiar nu mi se pare corect sa faca asa ceva...o sa vi-l trimit filmuletul daca nu ma crede-ti si o sa va dovedesc daca se poate cum doriti...daca pute-ti sa ma intelege-ti si pe mine.multumesc!
emil6702, va rog sa va controlati limbajul. Nu ca nu ar merita putina morala, dar nu de-asta a pus intrebarea pe forum.
cumpana, nu trimite filmuletul nimanui. Fa-ti curaj si vorbeste cu parintii tai, pentru ca pana la urma tot vor afla si atunci dezamagirea si supararea lor vor fi mult, mult mai mari decat acum cand practic ai nevoie de ajutorul lor.
De una singura nu vei face altceva decat sa te afunzi si mai rau in prostia asta. Iar la un moment dat te vei trezi santajata cu filmuletul, cam asta este evolutia.
Cu cat intarzii sa le spui parintilor, cu atat riscul sa ajungi vedeta scolii si a internetului creste.
Web xxx-ajutor
myra_mhl
Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)