avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... batjocora - videoclipuri trucate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

batjocora - videoclipuri trucate

buna seara!am si eu o problema...un tip din constanta a vorbit cu mine pe yahoo messenger si cu o verisoara in acelasi timp si noi i-am dat web,iar el a trcucat videoclipurile si le-a facut ca si cum ne-am dezbracat in fata webului....noi suntem minore si nu ni se pare corect asta...pute-ti sa ne ajutati si pe noi?va rog frumos.astept raspuns.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:28, 21 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
pot sa ma duc fara parinti ?ca sunt minora si daca ma aud si ei de asta o sa fie si mai grav...
Ia spune tu copila de-a ce v-ati jucat voi pe web-cam pt ca e f greu de falsificat un filmulet in sensul spus de voi. Apoi, trebuie sa ai dovezi ca l-a dat si la alti sau ca l-a facut public chiar el. Nu poti sa dai declaratii neinsotita, dar stii ceva, tu nu poti sa ne minti pe noi, tie doar ti-e frica sa nu te afle ai tai. Zau ca meriti o scarmaneala...!
pai nu am facut-o intentionat,dar chiar nu mi se pare corect sa faca asa ceva...o sa vi-l trimit filmuletul daca nu ma crede-ti si o sa va dovedesc daca se poate cum doriti...daca pute-ti sa ma intelege-ti si pe mine.multumesc!
emil6702, va rog sa va controlati limbajul. Nu ca nu ar merita putina morala, dar nu de-asta a pus intrebarea pe forum.

cumpana, nu trimite filmuletul nimanui. Fa-ti curaj si vorbeste cu parintii tai, pentru ca pana la urma tot vor afla si atunci dezamagirea si supararea lor vor fi mult, mult mai mari decat acum cand practic ai nevoie de ajutorul lor.
De una singura nu vei face altceva decat sa te afunzi si mai rau in prostia asta. Iar la un moment dat te vei trezi santajata cu filmuletul, cam asta este evolutia.

Cu cat intarzii sa le spui parintilor, cu atat riscul sa ajungi vedeta scolii si a internetului creste.

Alte discuții în legătură

Eu minora, el major 40 de ani DanielaBeres DanielaBeres Buna am 17 ani peste 3 fac 18 am o relatie de 8 luni cu un barbat de 40 de ani parintii mei nu sunt deacord or facut scandal maicmea o yzs ca se omoara daca o ... (vezi toată discuția)
Parasire sot cu bebe mic kissa kissa Buna ziua tuturor. As avea si eu o mare nedumerire. Eu si sotul meu nu ne mai intelegem si eu sincer vreau sa ne despartim. Impreuna avem un bebe mic de 2 ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)