avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 60 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 60 de zile

daca permisul meu mi-a fost luat pe termen de 60 si data cand trebuie sa mi-l restitue este zi nelucratoare (de ex este weekend) eu pot conduce ?

Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 10:28, 10 Februarie 2012
Pana la ridicarea efectiva a permisului de la biroul restituiri permise acesta va apare ca suspendat. Daca veti fi oprit in trafic riscati dosar penal, chiar daca perioada de suspendare a trecut. Daca se intampla asa va trebui sa asteptati hotararea procurorului deci veti sta mult timp fara permis. Sfatul meu este sa nu conduceti fara a avea permisul in mana.
dar daca ultima zi de suspendare e vineri si de sambata se poate circula ar trebui sa ti se poata elibera o dovada cu drept de circulatie pe 2 zile.e dreptul tau ca practic sambata si duminica ai dreptul sa conduci.dar sa se mai umple ei cu niste hartoage in plus.le este foarte greu, saraci...
Cata normalitate in tara asta...
Solicitati din timp eliberarea unei dovezi pentru zilele nelucratoare la serviciul rutier pana la intrarea efectiva in posesie a permisului de conducere in timpul programului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema restituire permis conducere Alintatu1234 Alintatu1234 Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul pentru o perioada de 30 de zile (nerespectarea semnalelor agentului rutier). Am plecat fara sa-mi faca semn ca pot sa ... (vezi toată discuția)
Certificatul de grefa poate tine loc de permis sau dovada? riderontornadoes riderontornadoes buna ziua. vreau sa va intreb daca, in cazul in care am permisul de conducere suspendat si contest procesul verbal obtinand si un certificat de grefa, pot ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Vlictorgelu Vlictorgelu Salut Am permisul suspendat pe 4 luni de zile. Au fost adaugate 30 zile la cele 3 luni deoarece nu am predat permisul dupa ce am pierdut procesul. Sunt ... (vezi toată discuția)