stimati romani,sa nu uitam ca suntem ROMANI,ne duce capul la tot felul de smecherii si daca suntem prinsitot noi stim cum sa facem sa iesim din incurcatura.ATENTIE LA ofertele firmelor de telefonie mobila IN ROAMING,am sunat la firma la care sunt abonat si am intrebat cit costa minutul in roaming,mi sa spus ca costa 0.15 centi,am zis ok,am activat serviciul si cind am venit in tara mam trezit cu o factura de mai nu am picat jos,am sunat la ei si imi spune ca diferenta vine de la calcul,adica ei calculeaza la sec.1 min =60 de sec,asa vine minutul undeva la 0.19 centi,am stat si mam gindit daca sa fac sau nu o reclamatie la OPC,dar sincer nu stiu ce sansa am,acum va intreb pe voi,E CORECT SA MI SE SPUNA UN PRET SI APOI SA IASA ALTUL?nu ar putea spune 0.19 centi si apoi pot ei calcula cum vor si sa aplice ce formula vor,dar iti spun un pret si te trezesti cu altul,ma mai si face PROST PENTRU CA NU STIU CA UN MIN ARE 60 DE SEC SI EI ASA CALCULEAZA,deci suntem ROMANI !
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/art...
[Nu este permisa folosirea numelor persoanelor fizice sau juridice in forum, multumesc pentru intelegere]