avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

buna ziua
vreau sa introduc o actiune separata pt cheltuieli de judecata, reprezentand onorariu avocat. Am castigat ultima faza a unui proces, pe cele anterioare le-am pierdut. Am cerut cheltuieli de judecata, dar nu am depus nici o chitanta. Instanta s-a pronuntat acordand taxa de timbru pe care a gasit-o la dosar. ce sanse sunt si daca trebuie sa timbrez la valoarea pe care o cer? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:18, 22 Ianuarie 2012
Daca ati castigat litigiul , atunci aveti sanse sa obtineti si cheltuielile de judecata efectuate cu acel proces ... actiunea se timbreaza la valoare.
multumesc:).
Pot obtine cheltuieli de judecata si pentru fazele procesuale in care am pierdut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
apetrovici, utilizator
Se pot obtine cheltuieli de judecata pentru intreg litigiu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu de avocat pe cale separata - taxa de timbru Marius0123 Marius0123 Buna ziua. Scuze dar nu ma pricep si vreau sa depun o actiune de recuperare onorariu de avocat pe cale separata. Intrebarea mea este daca se timbreaza ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)
Avocat in apel, recurs ALINA345 ALINA345 Buna ziua, Am fost reprezentata de un avocat in proces civil fond, castigat , insa acelasi av solicita pentru apel ( introdus de paratul nemultumit) ... (vezi toată discuția)