avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unui autovehicul din circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unui autovehicul din circulatie

cum pot radia un autovehicul din circulatie fara a avea certificatul de matriculare, acesta fiid retinut de catre R. A. R.
Cel mai recent răspuns: Raulll , utilizator 16:15, 21 Ianuarie 2012
Puteti incerca prin instanta, daca aveti si motive plus dovezi temeinice.
se putea ataca in istanta procesul vrebat dupa 15 zile de la data primiri, acele 15 zile au trecut de mult, deci nu cred ca mai sunt sanse de a ataca in instanta, eu vreau sa o radiez, nu-mai cum am mentionat mai sus nu am certificatul, care sunt demersurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - masina vanduta dar inmatriculata in continuare pe numele meu marya24 marya24 buna ziua! pe 11 noiembrie 2012 am vandut o masina unei persoane care nu a trecut-o pe numele sau in termen de 30 zile, cum prevede legea, apoi a intrat in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)