avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2012

Buna ziua ! Am o masina fabricatie 2007 , inmatriculata in ianuarie 2008 , masina e in leasing pana la sfarsitul lui ianuarie 2012 , eu am preluat leasing-ul de la o alta firma in decembrie 2008 , firma de la care am preluat a platit taxa de prima inmatriculare , am o copie a facturi cu care sa platit taxa de prima inmatriculare, insa din factura nu reiese seria de identificare a masini , reiese decat seria si numarul contractului intre firma de leasing si firma care a contractat masina...............Mentionez ca am fost la serviciul inmatriculari si mi sa spus ca copia acea nu e valabila si ca trebuie sa aduc o hartie de la adminsitratia financiara de unde eu am domiciliul .............Daca stie cineva sa-mi spuna cu ce documente trebuie sa ma duc la administratia financiara , ce trebuie sa-mi dea de acolo (cum se cheama ) ............Tinand cont ca eu in urmatoarele saptamani urmeaza sa-mi inmatriculez masina pe firma mea ..........Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:37, 21 Ianuarie 2012
In cazul dvs platitorul taxei este societatea de leasing care detine calitatea de proprietar al autoturismului,dvs fiind pentru moment numai beneficiar si utilizator de autoturism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto: dovada de la anaf privind taxa de poluare la al patrulea proprietar? LNE LNE Buna ziua, Astazi mi-a fost refuzata cererea de inmatriculare auto deoarece nu am adus adeverinta de la ANAF ca taxa a fost platita de primul proprietar si ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu beberyn beberyn BUNA ZIUA. Am cumparat de curand un logan an 2007 si incerc sa il inmatriculez dar intampin numai probleme din partea ANAF. Astazi am fost sa scot certificat ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)