avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea copilului cu executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea copilului cu executare

Buna seara si as dori sa va consult intr-o problema foarte delicata pt mine.Dupa 3 ani de procese si mult stres am reusit ca la divort copilul, in varsta de 6 ani,mi-a fost incredintat spre crestere .Mentionez ca la despartirea in fapt copilul se afla la bunicii paterni in jud.Vaslui si nu mi s-a permis sa iau legatura cu el,eu locuind in loc Chitila.Deoarece fostul sot nu mi-a incredintat de buna voie copilul am apelat la un executor judecatoresc.Am ajuns cu executorul judecatoresc la bunicii paterni unde locuia copilulu,dar acesta nu gasit deoarece a fost trimis la tatal lui dupa ce au primit instiintarea de la executor.As dori in situatia aceasta ce sfat imi puteti da pt a-mi putea lua copilul langa mine cat mai repede.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:19, 21 Ianuarie 2012
Ar trebui sa va angajati avocat intrucat sunt multe probleme care se pot ivi pe loc si executorul nu prea o sa se implice suficient sau pur si simplu sa nu vrea copilul sa vina cu dvs.
Executorul nu poate executa hotararea daca copilul nu vrea sa plece cu dvs.
faceti plangere penala pentru neexecutarea hotararii judecatoresti si sechestrarea minorului.
trebuie sa-l gasiti.
Da, varianta cu plangerea ar putea fi buna insa ar fi recomandabil sa incercati sa rezolvati amiabil.
Daca nu va intelegeti nu prea aveti ce face.Adica ar trebui depusa plangerea penala.
Executorul nu are nici competenta sa mearga in alt judet si va trebui sa rezolvati cu alt executor judecatoresc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrarea copilului meu de catre bunica paterna oana_elly18 oana_elly18 ce pot face sa o pot acuza pe bunica paterna a fiului meu minor, in varsta de 3 ani si 5 luni, de sechestrarea copilului meu, avand in vedere ca eu si tatal ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor probleme cu terze persoane marafx marafx Buna ziua tuturor voi fi foarte succinta in prezentarea situatiei pentru a lasa spatiu oricarui tip de comentariu. 1. mama pleaca la munca afara. copilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt o mama disperata, nu știu unde sa mai apelez ... 10000000000000 10000000000000 Buna ziua sunt o mama disperata nu știu unde sa mai apelez fiți amabili si ajutați mă cu un sfat Am fost căsătorită din cauza neînțelegerilor si a ... (vezi toată discuția)