avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Lamuriri examen intrare in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Lamuriri examen intrare in magistratura

Buna ziua! Am inteles ca nota finala de admitere pentru examenul de intrare la INM este media intre 75% din punctajul de la examenul eliminatoriu scris, 15 % din cel de logica si 10% din nota de la interviu. Intrebarea mea este daca si examenul de logica si cel de la interviu sunt de asemenea eliminatorii? :) Nu stiu daca o sa ma descurc la cel de logica iar la interviu nu inteleg pe ce criterii se pun note.
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 12:11, 24 Ianuarie 2012
Nu e vb ca nu stie nimeni ..stim toti dar stim cum a fost pana acum... cum va fi anul acesta este o enigma....
1. daca esti interesat de INM atunci s-a propus asa, pct 7 :

[ link extern ]

2. daca vb de admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime nici acolo nu e mai limpede treaba pct 16:

[ link extern ]

Deci nu stim nimic inca asteptam...
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
D.A.M., utilizator
Eu vorbesc de intrare la INM... scuze daca nu m-am exprimat cum trebuie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)
Se pregateste ceva ............ Varga Lorant Varga Lorant Stie cineva ce se pregateste, cei de la INM toate ziua fac adrese catre CSM pt. modificarea examenului in anul 2007, desi pe undeva nu inteleg din cate stiu in ... (vezi toată discuția)