avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent-eroare materiala sau omisiune vadita?
Discuție deschisă în Executare silită

urgent-eroare materiala sau omisiune vadita?

este]eroare materiala, omisiune vadita(cf art 57 din l 188/2000) sau motiv de contestatie la executare faptul ca in procesul verbal de stabilire a sumelor datorate de debitor ca urmare a executarii silite, pe care s-a hotarat sa le achite, executorul a uitat sa treaca suma reprezentand cheltuieli de executare avansate la depunerea cererii de executare silita, de catre mine, in calitate de creditor?
Cel mai recent răspuns: ADIEXE , utilizator 15:12, 25 Ianuarie 2012
Depuneti contestatie la executare.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
cum sa procedez? sa fac cerere la executor pt completare? cat timp am la dispozitie?
mi-a comunicat PV aseara la ora 17, solicitand sa merg pana luni la 14.30 sa ridic suma de bani achitata de creditor, care nu este conforma cu cheltuielile avansate de mine pt executare?
O sa va puna sa declarati in scris ca nu mai aveti pretentii impotriva debitorului si atunci dvs ii comunicati faptul ca a omis sa solicite cheltuelile de executare.

Alte discuții în legătură

Executare silita claudiapop claudiapop Avem urmatoarea situatie:cistigi un proces civil( fond,apel,recurs),ajungi la executare silita,se emite somatie, debitorul obtine suspendarea executarii; ... (vezi toată discuția)
O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata cheltuieli de executare danilamagda danilamagda buna ziua! daca mi-am platit datoria catre creditor inainte (cu o zi doar) de obtinerea titlului de executare de la judecatorie, mai sunt obligata si la plata ... (vezi toată discuția)