avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent-eroare materiala sau omisiune vadita?
Discuție deschisă în Executare silită

urgent-eroare materiala sau omisiune vadita?

este]eroare materiala, omisiune vadita(cf art 57 din l 188/2000) sau motiv de contestatie la executare faptul ca in procesul verbal de stabilire a sumelor datorate de debitor ca urmare a executarii silite, pe care s-a hotarat sa le achite, executorul a uitat sa treaca suma reprezentand cheltuieli de executare avansate la depunerea cererii de executare silita, de catre mine, in calitate de creditor?
Cel mai recent răspuns: ADIEXE , utilizator 15:12, 25 Ianuarie 2012
Depuneti contestatie la executare.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
cum sa procedez? sa fac cerere la executor pt completare? cat timp am la dispozitie?
mi-a comunicat PV aseara la ora 17, solicitand sa merg pana luni la 14.30 sa ridic suma de bani achitata de creditor, care nu este conforma cu cheltuielile avansate de mine pt executare?
O sa va puna sa declarati in scris ca nu mai aveti pretentii impotriva debitorului si atunci dvs ii comunicati faptul ca a omis sa solicite cheltuelile de executare.

Alte discuții în legătură

Creanta cnadr anin23 anin23 Buna ziua, In data de 06.07.2011 am primit o amenda pentru ca un autoturism al societatii noastre circula fara rovinieta. Aceasta amenda a fost achitata mai ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor daadi04 daadi04 Buna ziua, In cazul unei executari silite, cine plateste onorariul executorului judecatoresc si la ce cuantum se ridica acesta? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum poate fi schimbat un executor judecatoresc? andyanya andyanya Buna ziua tuturor celor de pe forum! La ora actuala, am o problema foarte \"spinoasa\" si, in ciuda faptului ca am cautat destul de mult prin legislatie si ... (vezi toată discuția)