avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

dupa moatrea tatalui meu nu am facut succesiune .Mama a vandut casa de la tara surori mele cu doa luni inainte de a muri aceasta si ea Am aflat aceasta numai cand am facut succesiunea .dupa ea si dupa tata Sora mia dat accept la apartament dar casa a fost vanduta As dorisa stiu ia legatura cu casa daca pot ataca actul? nu era normal sa faca asta ,daca atac se rupe acel act de vanzare si ce castig am?
Cel mai recent răspuns: aminna , utilizator 10:54, 22 Ianuarie 2012
Casa era doar proprietatea mamei dvs? Ori era cumparata pe numele ambilor parinti? Daca erau amandoi trecuti in actul de proprietate cum a putut notarul sa intocmeasca acte de vanzare cumparare daca tatal dvs.era decedat si nu se dezbatuse succesiunea dupa acesta? Puteti ataca in instanta intocmirea actului de vanzare cumparare ori va puteti intelege cu sora dvs. amical fara a ajunge la judecata.Desigur ca la randul ei sora dvs. are drept la apartament si celelalte buniri ramase dupa parintii dvs.
am facut succesiune numai dupa apartament dupa celelalta bunuri lucruri nu. Mai pot cere lucrurile ramase sa le impartim dupa acea?
Dar casa cumparata cat traia tata trbuia sa fie neaparat amindoi trecuti ? Mama nici nu a avut servici.nu trebuia acel bun ampartit cu mine dupa decesul tatalui
La notar a spus ca nu mai are actele si a declarat pe propia raspundere si mama si sora care stia can a fost luata casa noi aveam pe atunci 17 ani acu 30 de ani trbuia neaparat amindoi trecuti?pe titlu de propietar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters360937 ContSters360937 In urma cu 4 ani a decedat mama mea atunci am si facut succesiunea impreuna cu sora mea dupa un apartament in care locuiesc acum eu dar m-ai era o bucata de ... (vezi toată discuția)
apartamentul va putea fi supus taxei de succesiune eloria eloria Parintii au avut repartizat un apartament de 3 camere in 1987, in contractul de inchiriere figurand: mama,tata, fiica mare EU si sora. Dupa ... (vezi toată discuția)
Act de partaj sau contract de vanzare-cumparare?? ioan_andrei ioan_andrei Buna ziua! Parintii mei s-au despartit (fara a divorta) in urma cu mai multi ani si tata a cumparat un apartament, unde s-a mutat ulterior. Eu si sora mea am ... (vezi toată discuția)