avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lista neagra a consumatorilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lista neagra a consumatorilor

Buna ziua !
Exista vreo lege care ar impiedica infiintarea unui site cu continut informativ privitor la clientii care plaseaza comenzi pe care nu le ridica, nu raspund la telefon si mail-uri pentru a confirma faptul ca nu mai doresc acea comanda. Site-ul respectiv ar contine doar numele acestora si ar fi folositor pentru ca celelalte magazine online sa ia masuri in privinta acestora.
Accesul la publicarea listei l-ar avea si alte magazine online.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 12:01, 22 Ianuarie 2012
street2maxx a scris:

Buna ziua !
Exista vreo lege care ar impiedica infiintarea unui site cu continut informativ privitor la clientii care plaseaza comenzi pe care nu le ridica[...]

Exista o lege care reglementeaza daca si in ce conditii puteti face publice astfel de date.

Legea nr. 677 / 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pentru magazin online. ce documente fiscale sunt obligatorii? Mihai223 Mihai223 Pentru un magazin cu vanzare online si livrare prin curier trebuie casa de marcat fiscal si emitere de bon fiscal SAU e suficient si perfect legal emiterea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi deschid un anticariat online si nu ... Roxana 9 Roxana 9 Buna ziua, as dori sa imi deschid un anticariat online si nu gasesc exact informatii despre asta, am gasit ca si cod caen 4791 pt exclusiv online si ca ar ... (vezi toată discuția)
Ce acte reglementeaza....? floricica floricica Buna ziua, Apelez la amabilitatea profesionistilor de pe acest forum pentru de a-mi oferi o opinie legala cu privire la ce acte normative protejeaza datele ... (vezi toată discuția)