avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta judecatoreasca

Buna ziua
Ma aflu in posesia unei sentinte judecatoresti din data de 29.12.2011,rezultata din sedinta publica de apel.Pana in prezent (desii au trecut cele 15 zile ...cred,deoarece nu stiu daca cele 15 zile sunt cele calendaristice) nu am primit nimic din partea partii adverse ,cum ca si-ar fi exercitat dreptul la recurs.
In acest sens va rog sa imi spuneti care este valoarea taxei de timbru pentru ca sa pot legaliza aceasta sentinta cu formula defintiva si irevocabila.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 22 Ianuarie 2012
Cererea de legalizare se depune la registratura instantei. La cererea tip de legalizare se
vor anexa:
- hotărârea a cărei legalizare se doreste;
- taxa judiciară de timbru în valoare de: 2 lei pentru hotărâri (potrivit art. 3 lit. t din
Legea nr. 146/1997)
- timbru judiciar în valoare de 0,15 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere verificare hotarare divort nusuvelcu nusuvelcu salut am si eu o intrebare daca stie cineva . dupa ce am divortat im 1979 mi-a venit acasa hotararea de divort prin posta iar eu trebuia sa merg la tribunal cu ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? danyela78 danyela78 buna ziua divortul meu s.a terminat...mi.a ajuns acasa comunicarea cu termen de apel in 30 de zile...care au expirat fara ca paratul sa faca apel...ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Legalizarea hotararii judecatoresti catalinaciobotaru catalinaciobotaru Am primit o copie dupa hotararea judercatoreasca acasa . Vreau sa stiu daca pentru legalizare trebuie sa o scriu din nou sau pot sa ma duc direct cu exemplarul ... (vezi toată discuția)