avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum aflu daca contractul meu este luat in evidenta la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum aflu daca contractul meu este luat in evidenta la fortele de munca

Cum aflu daca contractul meu este luat in evidenta la fortele de munca ?

#-o
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 22 Ianuarie 2012
Din cate stiu c.i.m. se inregistreaza prin registrul electronic de evidenta al salariatilor la ITM si nicidecum la Finante ...
freeelis a scris:

Din cate stiu c.i.m. se inregistreaza prin registrul electronic de evidenta al salariatilor la ITM si nicidecum la Finante ...

dar credeti ca ITM ii va raspunde, ei raspund doar la reclamatii nu si de vechimea in functie a unui salariat, eu asa stiu, poate ne lamuriti dvs. practic mai bine.

IN calitate de angajator nu vad de ce un salariat sa depuna o reclamatie, ii eliberez o adeverinta privind functia si vechimea la firma mea , ar fi culmea sa mi vina ITM pe cap la orice are in neclar un salariat!!

Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
afaceriiolden, utilizator
floryosman a scris:

Cum aflu daca contractul meu este luat in evidenta la fortele de munca ?

#-o

Acest este mesajul initial ... prin urmare, ITM-ul are posibilitatea sa-i spuna daca este sau nu inregistrat c.i.m. ...intrucat la aceasta instituie sunt inregistrate c.i.m. ... dupa 01.01.2011 , c.i.m. sunt transmise prin REVISAL la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal? camelia190609 camelia190609 buna ziua! am si eu o intrebare. cumnatul meu s-a angajat din luna septembrie la o firma,dar nici in ziua de azi nu i se da un raspuns daca are carte de munca ... (vezi toată discuția)
Inregistare revisal chrys90 chrys90 Buna ziua, daca contractul individual de munca nu a fost inregistrat in revisal,mai sunt sanse sa pot recupera banii pt perioada lucrata15 zile? am solicitat ... (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)