avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aviz PSI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aviz PSI

In urma cu putin timp s-a intamplat un incendiu la o caldire din cauza unei scantei la cosul de fum in urma caruia s-a afectat cladirea in siguranta si acoperisul cladirii.( este vorba despre o vila cu cinci camere si restaurant jos la parter) Cladirea functioneaza ca SRL. Din urma analizei dosarului societea de asigurari nu va despagubi daunele produse de foc fiindca nu a avut autorizatie de securitate de incendiu.
Intrebarea mea ar fi daca in anul 2006 era sau nu era obligatorie acest lucru pentru o pensiune cu 5 camere? Acum in 2011 parca este obligatorie. Ca am citit undeva ca parca se excepteaza de la acest criteriu pensiuinile care nu aveau mai mult de 5 camere. Era suficienta o declaratie pe propria raspundere pe care la construire am si dat-o.
Conform art 1 lit i din HGR 1739 din 2006 si art 19 lit c din lg 307/2006 pentru activitatile desfasurate firma avea obligatia de a incheia si de a obtine autorizatia de securitate la incendiu. Cod caen 5530, activitatea de baza este restaurant.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: melcsy , utilizator 21:55, 22 Ianuarie 2012
Dl Alex nu pe acest raspuns asteptam. Nu este raspuns la problema mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unei cladiri din locuinta personala in pensiune sabinmg sabinmg Detin o locuinta personala intr-o zona cu potential turistic, as dori sa stiu daca pot sa-i schimb destinatia in pensiune, in ce conditii si ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii necesare pentru o pensiune dallliana dallliana BUNA ZIUA. VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE IN LEGATURA CU AVIZELE SI AUTORIZATIILE NECESARE PENTRU O PENSIUNE SI PASII CARE TREBUIE URMATI.MENTIONEZ CA ESTE ... (vezi toată discuția)