avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... import export HK
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

import export HK

buna ziua,

as vrea sa inkei un dealership cu o firma din HK (de fapt este un holding cu mai multe sucursale in HK, China si Europa).

este vorba de aparate hi fi, leduri, neoane...

mi-a dat urmatoarele conditii:
1/ voi importa obiectele direct din HK
2/obiectele vor fi importate FOB si FCL

intrebarile mele sunt :
1/ce am de platit in vama la aceasta categorie de produse?
2/ cum este cu aceste containere? au dimensiuni standard? cum se calculeaza taxa pe container?

multumesc1
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:19, 27 Octombrie 2008
Consultati nomenclatorul vamal sau luati legatura cu un comisionar vamal iei va pot spune exact ce aveti de platit si ce formalitati sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vama produselor non-ue elena_iuliana elena_iuliana buna ziua,as dori sa import haine direct din china apoi sa le vand insa nu stiu cum se procedeaza cu vama si cu TVA-ul.ma poate ajuta cineva...?:rolleyes: (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)