avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA vama produselor non-UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

vama produselor non-UE

buna ziua,as dori sa import haine direct din china apoi sa le vand insa nu stiu cum se procedeaza cu vama si cu TVA-ul.ma poate ajuta cineva...?:rolleyes:
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:02, 26 Ianuarie 2013
Aveti obligatia sa platiti TVA-ul pe produsele importate. In astfel de situatii depinde foarte mult si de locul unde se face importul deoarece in functie de acesta si miscarile viitoare ale produselor importate se va beneficia sau nu de scutirea de TVA.
Cu privire la taxele vamale un comisionar vamal va poate indica cu exactitate cuantumul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import china monicamonica monicamonica Buna seara, imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu importurile din China? Adica unde platesc, cat se plateste in cazul importurilor de haine? As dori sa ... (vezi toată discuția)
Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale prea mari dimlight dimlight Buna ziua, am fost anuntata astazi ca urmeaza sa intre maine un colet venit din China in tara in valoare de aproximativ 50$ prin compania GLS. Ei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)