avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in domeniu imobiliar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in domeniu imobiliar

Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ca am studii superioare dar nu in domeniul imobiliar si cam care ar fi actele necesare.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mexicanu1964 , utilizator 11:26, 10 Februarie 2012
Dar daca vreau sa infiintez un SRL imobiliar imi trebuie curs de agent ? ..... Nu si atunci de ce credeti ca imi trebuie ptr PFA? Va spun ca nu este nevoie eu mi-am facut si nu am avut nevoie asa ca mai informati-va si nu mai dati sfaturi eronate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa fără studii superioare ioana-flip ioana-flip Pentru înființarea Pfa cu codul caen 6920 trebuie obligatoriu sa ai studii economice superioare sau e suficient și diploma de postliceala de studii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un pfa pentru comert online Carlo Hera Carlo Hera Vreau sa-mi deschid un PFA pentru comert online si vad ca in dosar trebuie sa includ diplome. Eu am parasit Romania in clasa a 9-a si nu am niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)