avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... copiii sunt trecuti la cotele de intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

copiii sunt trecuti la cotele de intretinere?

copiii, sub 7 ani sunt trecuti la intretinere, pt plata utilitatilor?
Cel mai recent răspuns: gyoni8 , utilizator 16:22, 23 Ianuarie 2012
Da copii sunt trecuti la intretinere, daca au domiciliul permanent la acea adresa sau daca satu mai mult de 15 zile in cael loc, ca dealtfel cum se intampla si cu adultii.
Unel asociatii au instituit insa si anumite exceptii, de ex. la noi, copii nou nascuti sunt trecuti la intretinere dupa implinirea varstei de 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii in vizita se trec la intretinere? coltea-paul coltea-paul Sunt divortat si copiii mei locuiesc impreuna cu mama lor.ma viziteaza aproape zilnic,stau cateva ore ,apoi se intorc la locuinta unde stau.Administratorul ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii in doua asociatii florin704 florin704 Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca este posibil ca o persoana sa locuiasca intr-o Asociatie de Proprietari, dar cotele de intretinere sa le plateasca la ... (vezi toată discuția)
Cote intretinere eucata eucata As vrea sa stiu cum se trece la intretinere proprietarul unui apartament care nu locuieste in acel apartament decat 10 zile la 3-4 luni. Multumesc (vezi toată discuția)