avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de prestari servicii

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot incheia contract de prestari servicii ca si II (cod CAEN 4690 activitate principala si activitati secundare: 4618, 4619, 4690 si 7490) cu SRL.

Obiectul contractului il reprezinta o activitate de promovare a unor produse medicale in vederea vanzarii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai.petrescu27 , utilizator 11:25, 23 Ianuarie 2012
depinde cum promvoati produsele(ziar, TV, on line,prezentari ) si ce mai inteprindeti negocierea propriu-zisa semnaraea actelor, etc .INTERMEDIEREA presupune ca nu va incarcati ca GESTIUNE cu produsele intermediate prin acte si fapte de comert.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
afaceriiolden, utilizator
eu doar promovez produsele firmei prin email, telefon, iar la sfarsitul lunii trimit factura catre firma respectiva in care mentionez la denumirea produselor ''prestari servicii conform contract nr...''.

Apare vreo neregula in contabilitate o factura cu prestari servicii, daca nu se prevede asa ceva in codurile caen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen sa aleg ? navomodel navomodel Va salut pe toti! Am un SRL si 1) Intentionez sa construiesc navomodele destinate pescarilor pentru a ''planta'' momeala in larg (navomodele de ... (vezi toată discuția)
Caen sex shop? utc utc Buna ziua! In ce cod CAEN se incadreaza un sex shop? Multumsec! (vezi toată discuția)
Buna ziua! este corect sa incadram caen 4619 (intermedieri in ... danymunteanu danymunteanu Buna ziua! Este corect sa incadram CAEN 4619 (Intermedieri in comertul cu produse diverse) toate activitatile din codurile: 4611, 4612, 4613, 4617 si 4618? ... (vezi toată discuția)