Buna ziua,
intr-adevar practica judiciara de acordare a despagubirilor morale solicitate angajatorului conform deciziei XL/2007 a ICCJ spune ca nu se pot cere decat in anumite cazuri prevazute de ccm sau cim.
Insa decizia XL face referire la art 998 si 999 ale vechiului cod civil.
Cum credeti ca as putea face o solicitare de daune morale intr-un litigiu de munca invocand art. 1362 din noul cod civil ?
Mi-e foarte greu sa cred ca puteti obtine daune morale.
In litigiile de munca acestea se obtin foarte rar.
Intr-un proces de drepturi salariale mie nu mi-au acordat nici macar actualizarea sumelor cu indicele de inflatie incepand cu data nasterii dreptului desi a fost cap de cerere distinct.
S-au sa zic ca mi-au dat dar incepand cu data pronuntarii hotararii (desi trecusera aproape 4 ani de la data nasterii dreptului pana la pronuntare), adica nimic.
Incercati totusi!
Desigur am sa incerc. Insa intrebarea mea era alta.
Daca decizia XL care face referire la niste articole din vechiul cod civil ar mai putea fi invocata si daca pot invoca ca si pretext art 1362 din actualul cod civil.
Dupa pronuntarea acelei decizii, Codul Muncii a fost modificat ... Prin modificările aduse de Legea nr. 237/2007 se prevede în mod expres că se pot acorda daune morale indiferent daca sunt sau nu sunt prevăzute în lege sau în contracte colective de muncă.
Va multumesc pentru informatii.
Deci pot invoca art 269 CM , raportat la art 1362 cod civil.
De altfel codul muncii cu art 269 are ultima varianta aplicabila cu 1 mai 2011.
Daune morale
luminita savu
Buna ziua!
In cazul in care se constata nelegalitatea si netemeinicia unei decizii de concediere prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, se ... (vezi toată discuția)