avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA COD INVALID TVA CE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

COD INVALID TVA CE

Buna ziua
pun urmatoarea intrebare pentru cunoscatori: daca clentul meu din CE -Belgia, nu-mi comunica un cod valid de tva, cum fac factura, cu tva sau fara tva ?
factura e facuta fara tva, prestari servicii.
Cel mai recent răspuns: lili09 , utilizator 17:36, 23 Ianuarie 2012
Daca nu puteti dovedi ca este inregistrat ca platitor de tva emiteti factura cu tva!
Puteti trimite o cerere catre Ministerul de Finante sa va comunica codul de tva! Daca vreti va pot da modelul.
MI S-A DAT asta :www.vies.be
codul unic de inregistrare BE.889.866.716 ......ca sa vad ca este inregistrat in Belgia, dar va zic ca habar nu am sa intru pe acel site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii transport autostrada in ungaria, facturare cu sau fara tva? nico_mirea nico_mirea Un SRL cu sediu social si cod de inregistrare in scopuri de TVA semneaza un contract de prestari servicii de transport (pamant rezultat din excavatii), pentru ... (vezi toată discuția)
Factura prestari servicii in tara pentru firma din germania gabybej gabybej Rog ajutor urgent! am urmatorul caz: prestez servicii de instalatii in Romania pentru o firma din Germania pe baza de Contract si am urmatoarele ... (vezi toată discuția)