avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COntract sponsorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COntract sponsorizare

Am si eu o intrebare legata de un contract de sponsorizare si de conditiile legale de desfasurare. O persoana cu un suflet mare vrea sa ma ajute si vreau sa stiu daca se poate pentru problema mea si care ar fi conditiile. Eu am nevoie de un aparat dentar in valoare de 1500 lei si din pacate nu mi-l permit. Se poate face sponsorizare pentru asa ceva? sau doar pentru cazuri mai grave? si ce acte sunt necesare pentru aceasta?

Va multumesc anticipat!
Cu stima, Ank.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 19:15, 2 Noiembrie 2008
Daca veti primi suma care va este necesara prin act de mecenat, trebuie sa aplicati dispozitiile Legii nr.32/1994 modificata privind sponsorizarea, care prevede :

Art.1
(4) Actul de mecenat se incheie in forma autentica in care se vor specifica obiectul, durata si valoarea acestuia.

Deci,pentru a se recunoaste actul de mecenat, acesta trebuie incheiat de catre parti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare sau mecenat? adrianabresug adrianabresug un furnizor al soc. noastre are un angajat cu probleme foarte grave de sanatate si doreste din partea firmei noastre un sprijin financiar cu varsare direct in ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate plăti și deduce cheltuiala cu facultatea angajatului? kennji kennji Buna ziua O firma poate platii facultatea pentru un salariat al ei ? Daca da, Este deductibil fiscal ? (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare persoana fizica cosmin8917 cosmin8917 Buna dimineata! Pot incheia un contract de sponsorizare cu o persoana fizica? Sau este necesar sa primim o recomandare de la o fundatie / institutie? Va ... (vezi toată discuția)