avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinte ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinte ANL

Buna ziua, as avea si eu 2 nelamuriri

1: sunt eleva, am facut 18 ani, am un copil de 5 luni, necasatorita, despartita de fostul concubin, locuiesc in 2 camere cu bunica mea, 2 surori si sora bunicii, eu si noul pui de om nu mai avem loc aici:) si as vrea sa intru in posesia unei locuinte. Fosta mea soacra avea "femeile" ei, dupa cum spunea ea si isi lua foarte usor o casa de la primarie, a luat una pentru ea si una pentru fiul ei in foarte scurt timp. Eu daca nu am "femeile mele" in interiorul primariei sa-mi bage dosarul in fata... Ce sanse as avea sa iau o locuinta si pentru mine, care stiu ca dupa 5 ani o pot chiar cumpara.
2:Am citi noul cod civil in mare, dar nu am fost lamurita cu o anumita chestie: Casatoria dintre un major si o minora este sau nu legala?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
SinghPetronela, utilizator

Alte discuții în legătură

Talharie SinghPetronela SinghPetronela Buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca teoretic am savarsit o talharie in 16.03.2007 fiind minor (15 ani) si am fost condamnat definitiv la 2 ani si 6 luni, ... (vezi toată discuția)
Drepturile bunicii când părinții sunt despărțiți alex1234alex alex1234alex #anonim “Ce drepturi are bunica copilului din partea tatălui când părinții sunt despărțiți și copilul stă la mamă? Soacra-mea ne omoară zilele ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ne_interesant ne_interesant 1. Bunica sotiei a murit acum un an , acum vrem sa se dezbata mostenirea intre tata si cele doua fete ( una din ele este soacra mea ) : casa si terenuri 2. ... (vezi toată discuția)