avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie dispozitie primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie dispozitie primar

BUNÃ ZIUA,VA ROG CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE ÎN VEDEREA FORMULÃRII CONTESTATIEI CÃTRE PRIMAR IN BAZA LEGII CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV IMPOTRIVA DISPOZITIEI EMISE PENTRU IMPUTAREA SPORULUI DE DISPOZITIV PE ANUL 2009,2010.
và MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:55, 24 Ianuarie 2012
Interventie moderator

Potrivit regulamentului de postare, in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cei care intreaba si cei care raspund. Accesati link-ul de mai jos si contactati un avocat sau mai multi prin intermediul datelor de contact de la profilul de consultant al acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pt elvetia, dreptul muncii ancuta83 ancuta83 stie cineva un avocat roman care sa reprezinte un roman la o instanta din elvetia in dreptul muncii? multumesc (vezi toată discuția)
Accident rutier makanaki06 makanaki06 Buna ziua, Va rog sa-mi spunei daca pot gasi un avocat sa ma reprezinte pentru un accident cu vatamare .Accident produs de autoturism Taxi si eu am fost ... (vezi toată discuția)
Angajare avocat xenia2103 xenia2103 Am si eu nevoie de un avocat,pentru a deschide un proces de pensie alimentara si custodia copilului,unde as putea gasi??un numar de telefon ceva??va multumesc ... (vezi toată discuția)