avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avocat pt Elvetia, dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avocat pt Elvetia, dreptul muncii

stie cineva un avocat roman care sa reprezinte un roman la o instanta din elvetia in dreptul muncii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:35, 14 Octombrie 2012
Interventie moderator

Nu vă poate recomanda nimeni un avocat întrucât, potrivit regulamentului de postare, în forum nu se stabilesc relaţii profesionale între cei care întreabă şi cei care răspund. Accesaţi link-ul de mai jos şi contactaţi un avocat sau mai mulţi prin intermediul datelor de contact de la profilul de consultant al acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier makanaki06 makanaki06 Buna ziua, Va rog sa-mi spunei daca pot gasi un avocat sa ma reprezinte pentru un accident cu vatamare .Accident produs de autoturism Taxi si eu am fost ... (vezi toată discuția)
Angajare avocat xenia2103 xenia2103 Am si eu nevoie de un avocat,pentru a deschide un proces de pensie alimentara si custodia copilului,unde as putea gasi??un numar de telefon ceva??va multumesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie primar adinaanda adinaanda BUNÃ ZIUA,VA ROG CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE ÎN VEDEREA FORMULÃRII CONTESTATIEI CÃTRE PRIMAR IN BAZA LEGII CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV IMPOTRIVA ... (vezi toată discuția)