avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal pentru conditii de naveta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal pentru conditii de naveta

Sotia e insatcinata in 19 saptamani si de la serviu i-au acordat in raportul de evaluare dreptul la concediu de risc maternal pe motiv de conditii de deplasare la si de la locul de munca cu diferite mijloace de transport cu expunere la socuri , vibratii si stres conform pct1 alin a) din anexa 1 a ordonantei 96/2003 iar recomandarea medicului de intreprindere este: -acordarea concediului de risc maternal pentru conditii de naveta mentionaz ca zilnic face undeva la 80 de km dus- intors pana la locul de munca, am sunat la ITM si mi-a zis ca trebuie sa evite mersul cu trenul in mod repetat si chiar cu masina deci aprecierea medicului de intreprindere si cel de medicina muncii e corecta..... mai putin medicul de familie care spue n ca nu a auzit de asemenea risc maternal -- naveta care poate produce vibratiii si socuri -- vreau sa stiu daca exista antecedente pentru astfel de cazuri, mai ales ca sotia are o adeverinta de la medicul specialist prin care rezulta ca are si iminenta de avort... a fost o sarcina cu probleme de la inceput.... poate ma poate ajuta cineva avizat cu niste temeiuri legale sai explic la medicul de familie ca habar nu are legea:)

Alte discuții în legătură

Concediu de risc pe condiții de naveta VasiAndreea91 VasiAndreea91 Buna ziua! Sunt însărcinată. Lucrez la o banca de renume, pe partea de recuperare debite. Eu fac naveta zilnic, cu trenul, a câte 54 km, zilnic. ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal bodo gabriella bodo gabriella Buna ziua, Ma interesez pt mine. Sunt insarcinata in 13 saptamani si medicul ginecolog mi-a recomandat concediu de risc maternal. Medicul de familie m-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ale.xa Ale.xa Buna ziua! Sunt insarcinata in 12 saptamani si datorita unui diagnostic de amenintare de avort am primit de la medicul specialist ginecolog scrisoare medicala ... (vezi toată discuția)