avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general completare declaratie 392B
Discuție deschisă în Contabilitate în general

completare declaratie 392B

PFA traducator, neplatitor de tva, inregistrat in sistem real.
La pct. V din declaratia 392B - Achizitii de la: Persoane neinregistrate in scopuri de tva - Pot trece aici suma de 26 lei platita la Adm. Financiara pentru achizitionarea Registrului Unic de Control?

multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b- nelamuriri Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o ii si am cumparat un aparat de 5000 lei fara TVA. In declaratia 392B cuprind si TVA -ul aferent sumei ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392b acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu completrea D392b pentru urmatorul caz: PFA neplatitor de TVA, sistem real - pentru anul 2013 am emis 5 facturi prestari servicii in ... (vezi toată discuția)