Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat autorizat pentru situatia urmatoare: doresc sa-mi fac PFA cu norma fixa de venit si vreau sa stiu daca ma pot incadra la codul CAEN 6202, care se refera la activitate de consultanta in tehnologia informatiei. Sunt absolvent la Relatii Internationale, am master in marketing si am lucrat 3 ani la HP( Hewlett Packard) ca analist servicii clienti(am o adeverinta in acest sens). Imi fac PFA-ul ca dupa aceea sa colaborez cu o firma care are ca activitate dezvoltare software. Astept un raspuns cat se poate de repede. Va multumesc.
Daca activitatea cod CAEN 6202 se afla in lista puteti opta si la norma de venit, insa daca aceasta activitate nu se regaseste in nomenclator va trebui automat sa alegeti impozitatea in sistem real.
Activitatea cod CAEN 6202 (activitate de consultanta in tehnologia informatiei ) se afla in lista la norma de venit, dar ma interesa daca imi aproba infintarea PFA-ului la acest cod sau la cod 6203 Activitate de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul avand in vedere studiile absolvite. Multumesc.