avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu norma de venit

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat autorizat pentru situatia urmatoare: doresc sa-mi fac PFA cu norma fixa de venit si vreau sa stiu daca ma pot incadra la codul CAEN 6202, care se refera la activitate de consultanta in tehnologia informatiei. Sunt absolvent la Relatii Internationale, am master in marketing si am lucrat 3 ani la HP( Hewlett Packard) ca analist servicii clienti(am o adeverinta in acest sens). Imi fac PFA-ul ca dupa aceea sa colaborez cu o firma care are ca activitate dezvoltare software. Astept un raspuns cat se poate de repede. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dodo2009 , utilizator 11:40, 24 Ianuarie 2012
In functie de orasul in care locuiti puteti consulta pe pagina de pe link-ul postat daca va incadrati si care este norma de venit
[ link extern ]
Daca activitatea cod CAEN 6202 se afla in lista puteti opta si la norma de venit, insa daca aceasta activitate nu se regaseste in nomenclator va trebui automat sa alegeti impozitatea in sistem real.
Buna ziua,

Activitatea cod CAEN 6202 (activitate de consultanta in tehnologia informatiei ) se afla in lista la norma de venit, dar ma interesa daca imi aproba infintarea PFA-ului la acest cod sau la cod 6203 Activitate de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul avand in vedere studiile absolvite. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Norma pfa domeniu it 2012 alex_83 alex_83 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea problema, intrucat de anul acesta codul caen 6201 (obiecul principal de activitate al ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)