avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rate neplatite la banca
Discuție deschisă în Executare silită

rate neplatite la banca

buna ziua. o intrebare am sieu.. am fcaut un imprumut la o banca in 2007 si a platit trei ani dupa vcare am ramas fara loc de munca si nu am mai avut cu ce plati. credit a fost luat doar cu buletinul fara giranti fara absolut nimic. pe casa in care stau a fost facuta succesiune si a fost impartita in patru( mama mea, si 2 frati), dar noi nu suntem trecuti si in contractul casei, decat mama. banca de ex, are cum sa scoata la licitatie acest bun chiar daca este numai ea propietar pe contractul casei?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:53, 24 Ianuarie 2012
Nu se poate scoate la licitatie un bun de valoare mare pentru un imprumut de valoare procentuala mult mai mica.
Daca ati dezbatut succesiunea , aveti o cota din imobil si acea cota poate fi executata silit.
Nu ati intabulat dreptul dvs sau de ce mama e singurul proprietar in acte?
gi_jane2 are dreptate...."Contractul" casei (adica actul de proprietate) este acum certificatul de mostenitor, unde figureaza toti mostenitorii, cu cotele de proprietate aferente.
pai da dar atata timp cat creditul a fost facut fara nici un fel de girant sau garantie? cum ar avea dreptul sa ia imobilul? nu suntem trecuti pentru ca nu s-au mai schimbat actele casei.
nu nu a intabulat dreptul nicunuia dintre frati. a fost facut doar prin notar. atat

Alte discuții în legătură

Executari silite geo_bacau geo_bacau buna ziua,fratele meu a facut imprumut bancar cu adeverinta de salariat.si nu a mai platit ratele,banca a pus un executor sa ne informeze ca va scoate la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita fify1 fify1 Buna ziua, In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Împrumutul ipotecar este obligatoriu să fie preluat de copii, în caz de deces al împrumutatului și coplătitorului? Silviu Gabriel Silviu Gabriel Buna ziua, as dori sa stiu daca la un împrumut ipotecar din anul 2002, in care titularul imobilului sunt părinții mei, in caz de deces imprumutul este ... (vezi toată discuția)