avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte pe nume diferite, se poate face vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte pe nume diferite, se poate face vanzare-cumparare in aceste conditii?!

Poate sa-mi rezolve cineva dilema?!...Am o oferta de la un tigan,vreau sa cumpar o masina Audi 80(an 1993,motor 2,2cmc),pret 2500 lei cu Carte de Identitate a masinii pe un nume,si Talonul de inmatriculare pe numele Respectivului vanzator,Masina este inmatriculata in judetul din care suntem noi(vanzator si cumparator).Aici e problema! Nume diferit in CI si nu este pe numele vanzatorului...Se poate face vanzare-cumparare in aceste conditii?!
Cel mai recent răspuns: gaby645 , utilizator 16:52, 24 Ianuarie 2012
Suna dubios, decat sa va incantati la un chilipir, iar dupa sa aveti probleme in instanta, evitati tranzactii care au cel mai mic element de neconformitate.
un act din cele doua e fals , nu se poate ca in cartea de identitate sa fie un nume iar in certificat alt nume !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Neinmatriculare masina pe nume propriu dupa 30 zile Glisse Glisse Va salut. Am urmatoarea situatie, ultra-comuna in romania: am cumparat zilele trecute o masina-->vanzatorul a radiat-o fiscal --> zilele urmatoare o voi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)