avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperarea datorie la asociatie prin tribunal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperarea datorie la asociatie prin tribunal

Buna seara am nevoie de niste sfaturi am la asociatie 1900 ron si penalitati de 5500ron am fost chemata la tribunal ptr recuperarea datorie de catre asociatie .ce se poate face in acest caz se va esalona datoria iar penalitatile trebuie sa le platesc obligatoriu deoarece stiu ca legea 175/2010 a fost prelungita cu inca un an multumesc ast raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 23 Ianuarie 2012
Cereti esalonarea datoriei si sa fiti scutita de plata penalitatilor in instanta.
daca dosarul a fost inaintat la tribunal mai beneficiez de aceasta lege 175/2010care s-a prelungit din cate stiu eu pana in iulie 2012?
NU !
Si nici nu e prelungita!
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
valitinu, utilizator
1-Legea nr 175 /2010 nu mai este in vigoare
2-Pentru a scuti eventuale costuri suplimentare,aveti dreptuyl sa negociati cu asciatia de proprietari esalonarea debitului acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de penalitati la intretinere dellya dellya Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca este vreo lege data in privinta scutirii de penalitati la intretinere (asociatie,energie termica,apa) in cazul in ... (vezi toată discuția)
Cum scap de penalizarile mari ale neplatii la timp a intretinerii? adrianacarmaciu adrianacarmaciu Buna ziua, Aflu cu stupoare in timp ce rasfoiam cateva pagini pe google , ca a existat o lege care ne-ar fi scutit de penalizari daca veniturile per membru nu ... (vezi toată discuția)
Restante catre asociatia de propritari achitate la sfarsitul anului valcoh50 valcoh50 daca un propritar restant la plata sumei de 3.215 lei si o penalitate aferenta ei, achita aceasta restanta in aceasta luna(decembrie 2012)poate fi scutit de ... (vezi toată discuția)