avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare intampinare

Buna seara,
In procesul de stabilire vizita minor, unde am calitatea de parata, la urmatorul termen(de fapt primul din acest dosar) sunt citati martorii.
Am studiat intampinarea depusa la judecatorie si vreau sa dovedesc ceva foarte important printr-o reclamatie facuta de reclamant la Protectia copilului, dovedita falsa si printr-o adeverinta de la fostul loc de munca al reclamantului, documente care pot fi eliberate doar LA CEREREA INSTANTEI.
Cum pot complrta urgent intampinarea depusa inca din decembrie, astfel ca , in 4 saptamani, acele documente sa fie la dosar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 20:38, 23 Ianuarie 2012
Depunde o cere intitulata completare la intampinare si invocati probleme pe care le aveti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba despre documente pe care numai instanta le poate procura, redactati completare la intamplinare in care solicitati ca instanta sa dispuna institutiilor sau persoanelor fizice / juridice eliberarea unei copii de pe aceste documente si transmiterea catre instanta. In stanga sus scrieti numarul dosarului, care este urmatorul termen de judecata apoi central screti carei instanta va adresati, cum va cheama + date de identificare si calitatea de parata. Apoi puneti titlul "Completare la intampinare" si expuneti ceea ce dumneavoastra considerati important : ce documente sunt necesare in probatiune, cine le detine, ce vreti sa dovediti cu ele.

Bafta !
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
Mihaela Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la intampinare Minodora Sorian Minodora Sorian In calitate de parat in proces, am formulat intampinare. Alt parat din proces, a depus intampinare, prin care ne inculpeaza pe noi. Pot depunde intampinare ... (vezi toată discuția)
Intrebare acte divort eusebiu100 eusebiu100 Buna ziua, As dori si eu raspuns va rog: Pt un divort, unde eu nu am nicio calitate in dosar, reclamantul trebuie sa aduca la judecatorie o chitanta ... (vezi toată discuția)
Nelamurire apel goe1973 goe1973 Daca intr-un proces am fost reclamant si parata a facut apel,deci e apelanta,eu ce scriu in intampinare ca sunt? Subsemnatul XY in calitate de ....? In baza ... (vezi toată discuția)