avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NELAMURIRE APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NELAMURIRE APEL

Daca intr-un proces am fost reclamant si parata a facut apel,deci e apelanta,eu ce scriu in intampinare ca sunt? Subsemnatul XY in calitate de ....?
In baza carui articol imi depun intampinarea la apelul facut de persoana care a pierdut procesul(parata la procesul de fond)
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: irinavasiliu , utilizator 13:41, 21 Noiembrie 2014
Dvs sunteti "intimat". Temeiul de drept este 205 NCPC.
av_silvia_margineanu a scris:

Dvs sunteti "intimat". Temeiul de drept este 205 NCPC.

Sar"mainile !
Nu prea conteaza ca va spuneti reclamantul de la fond, intimat, intimat-reclamant sau parte in dosar... important e ce sustineti.
Inca nu e atat de formalizata procedura noastra civila.
AVLIL a scris:

Nu prea conteaza ca va spuneti reclamantul de la fond, intimat, intimat-reclamant sau parte in dosar... important e ce sustineti.
Inca nu e atat de formalizata procedura noastra civila.

Trebuie sa depun maiine intampinarea la apel.
Va rog sa imi spuneti in partea dreapta sus a intampinarii scriu:

judecatoria sector x (unde s-a judecat fondul
sau
Tribunalul Bucuresti (unde se judeca apelul)

Mii de multumiri !
La Tribunal trebuie sa trimiteti intampinarea. In stanga sus scrieti nr. dosarului. O adresati Domnule Presedinte...Daca ati formulat-o singur, nu uitati sa precizati si temeiurile legale pentru sustinerea a ceea ce doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)
Procedeu in fata instantei redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Dupa noul cpc sa schimbat forma la intimpinare la recurs in calitate de intimat si daca se poate un model de intimpinare sa ma pot ghida .Va ... (vezi toată discuția)
Apel la curtea de apel mireacaty mireacaty Buna ziua , Am un proces cu Finantele pentru atragerea raspunderii patrimoniale ca PF din SC care este in insolventa - faliment ( ultimul termen la ... (vezi toată discuția)