avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatiile non profit-acte de gestiune
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatiile non profit-acte de gestiune

Am infiintat de curand o asociatie non-profit;am cumparat stampila dar ceea ce nu stiu este ce acte imi trebuie pentru strangera de fonduri si daca imi trebuie aprobari de la primarie,politie cand vreau sa strang fonduri dintr-o comuna(de ex.).
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:48, 24 Ianuarie 2012
In primul rand persoanele pe care le trimiteti pe teren trebuie sa aiba semnat contract de voluntariat cu ong-ul, sa aiba legitimatie cu poza, nume si numar, sa aiba la ele copie de pe statut si chitantier.
Puteti sa faceti comunicari catre primaria localitatii si catre postul de politie. Dar ei nu sunt obligati sa va dea ceva aprobari. Sa treceti in hartie datele asociatiei, datele de identificare ale persoanelor, perioada calendaristica in care se va desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte trebuie sa aiba un ong ca sa stranga bani? barabancea barabancea Ong trebuie sa aiba \"autorizație de la primăria unde se desfășoară acțiunea\"? De exemplu, în Cluj daca m-a intalnesc cu niște fete ... (vezi toată discuția)
Colectare donatii ong Andrei Radulescu Andrei Radulescu Buna seara, Am si eu doua intrebari: 1.Am o asociatie non profit si as vrea sa stiu si eu care sunt actele care imi trebuiesc pentru a ma deplasa in alta ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate functionar public- organizație non profit danciu simona danciu simona Bună seara! Sunt functionar public la o primărie, iar seful meu vrea ca eu sa incasez sponsorizarile unei organizatii non profit . Vă rog să mă ajutați ... (vezi toată discuția)