avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita primarie

Buna seara.
As dori sa va prezint pe scurt o situatie cu care ma confrunt de ceva vreme si a carei rezolvare nu o intrevad.
Situatia se prezinta in felul urmator:
in urma unui proces instanta a dat o hotarare definitiva si irevocabila in favoarea mea in ceea ce priveste dreptul de proprietate asupa unui teren aflat pe raza orasului Popesti (Ilfov) Avand in vedere faptul ca terenul nu a putut fi retrocedat in aceasi locatie ( el fiind instrainat de primarie anterior iar aceasta, in ciuda faptului ca instanta a solicitat documentele care au stat la baza punerii in posesie a actualilor proprietari, nu a raspuns nicodata, ) a hotarat urmatoarele: punerea in posesie pe o suprafata egala, acceptata de intimate sau in lipsa inscrierea in anexa 23...... Cu toate acestea primaria nu a miscat un deget. drept urmare, chiar inainte sa se prescrie dreptul de a executa silit primaria am apelat la un executor( asta se intampla in aprilie) prima somatie trimisa de acest executor catre primarie a fost prin septembrie ( cred ca omul dormea mult in timpul programului deoarece eu l-am anuntat ca i-a fost incuviintata cererea de executare) la niciuna din cele 3 vizite efectuate de executor primarul nu a fost gasit in primarie, urmand sa se faca PV de refuz. ce ma sfatuiti sa fac mai departe astfel incat sa rezolv cumva problema? In prima faza i-as face primarului o plangere penala pe obligatia de a face, din cate stiu, neaplicarea unei hotarari judecatoresti constituie infractiune. In al doilea rand, as dori sa va intreb in ce masura pot solicita (executorul) infiintarea popririi pe conturile primariei ? Ce alte variante as mai avea? Cu desebita stima, Adrian B.

Alte discuții în legătură

Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Refuz punere in posesie cu teren forestier sorinci sorinci Buna ziua, Trebuie sa fiu pus in posesie cu un teren forestier conform unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile veche de 3 ani. Terenul ce imi ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005 guinelu guinelu Buna ziua. Avem un dosar depus la primaria Timisoara pentru un teren intravilan in baza legii 247/2005. Au trecut mai bine de 6 ani de cand ne poarta cu ... (vezi toată discuția)