avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imposibilitatea achitarii ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imposibilitatea achitarii ratelor

buna ziua,
in sept. 2009 am contractat un credit de nevoi personale girat de soacra mea. in iul. 2010 mi-a fost redus salariul cu 25%, iar din iun. 2011 nu am mai putut achita ratele deloc, deoarece am ramas si fara loc de munca. detin o casa impreuna cu sotul meu, soacra mea lucreaza in continuare, creditul nu este unul ipotecar, sotul meu nu inregistreaza nici el venituri si avem si doi copii minori. va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia de fata ( in afara de achitarea ratelor) si daca girantului ii poate pune banca poprire pe salariu, a. i. sa achite numai ea pana la inregistrarea de venituri din partea mea.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: eu1001 , utilizator 11:46, 28 Ianuarie 2012
Ati fost la banca sa le explicati situatia si sa cereti o reesalonare a datoriilor? Raspunsul la intrebarea dvs. este da, se poate sa ii puna poprire girantului pe veniturile lui.
va multumesc pentru raspuns. da, am fost la banca sa prezint situatia in care ma aflu si aceasta mi-a spun sa-mi aduc ratele la zi si pe urma mai "vorbim", lucru pe care nu-l pot face, evident. deci, se poate ca girantului sa-i opreasca din veniturile realizate...
o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant mmus mmus Buna ziua, In anul 2008, sotul meu (actualmente fostul meu sot, intre timp divortand) a contractat un credit si eu l-a girat cu apartamentul. Intre timp el ... (vezi toată discuția)
Rate credit ContSters234144 ContSters234144 Buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am contractat in urma cu 5 ani, 2 credite nevoi personale. De 3 ani sunt pensionar pe caz ... (vezi toată discuția)
Executare silita ristaflorin ristaflorin Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Banca Romaneasca pe care am vrut sa il reesalonez, am fost la banca am facut o cerere la care am primit raspuns ... (vezi toată discuția)