avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate credit

Buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am contractat in urma cu 5 ani, 2 credite nevoi personale. De 3 ani sunt pensionar pe caz de boala, veniturile mele s-au redus la jumatate, astfel ca nu mai reusesc sa achit ratele. Nu detin bunuri imobiliare, masina, locuiesc cu mama mea. Ce mi se poate intampla?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters234144 , utilizator 12:47, 25 Decembrie 2011
Buna seara,

Ati incercat sa mergeti la banci si sa faceti dovada veniturilor Dvs. in acest moment? Bancile pot reesalona ratele la credit, in functie de venit si de varsta pe care o aveti.

Craciun fericit si multa sanatate va doresc!
:)
G.M.
Buna ziua! Craciun cu bucurii si sanatate! Am fost la banci si mi-au spus ca am nevoie de 2 giranti sau de o garantie imobiliara, si nici asa nu-mi pot garanta reesalonarea. De refinantare, nu se poate discuta pentru ca am o pensie pe caz de boala revizuibila anual. Nu am locuinta, girant nu se pune nimeni, deci, nu prea am nici o solutie benefica din partea bancii. Deja am intarziat cu plata ratelor 2 luni, nu stiu ce se poate intampla.Va multumesc mult!
Daca se va ajunge la executare silita, va poate pune poprire pe 1/3 din pensie si cam atat.. deocamdata.
Va multumesc mult pentru raspuns!!!!!! Craciun fericit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare nicoandrei1978 nicoandrei1978 Buna dimineata,ma numesc Andrei Nicoleta si am si eu cateva intrebari .Eu si sotul meu avem 3 credite,unul de nevoi personale,unul de consum si unul ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite integral seby78 seby78 buna ziua, am si eu o intrebare: am 2 credite de nevoi personale la care platesc ratele la 1/2 din valoarea lor; am primit de la banca o somatie ca am o ... (vezi toată discuția)
Rate la banca- pe care nu le mai pot plati aledical aledical cine ma poate ajuta am un credit la cec si nu mai pot platii ratele deocamdata pentru ca nu mai am venit pentru ca nu am loc de munca cum pot suspenda sau ... (vezi toată discuția)