avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate neplatite integral
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate neplatite integral

buna ziua, am si eu o intrebare: am 2 credite de nevoi personale la care platesc ratele la 1/2 din valoarea lor; am primit de la banca o somatie ca am o intarziere de 70 de zile si daca nu platesc in termen de 5 zile vor trece la executare silita; creditele sunt fara garantii imobiliare; care este procedura bancii? pot trece la executare silita chiar daca platesc lunar dar nu integral ratele? nu urmaresc prima data veniturile? mentionez ca sunt in concediu pt cresterea copilului dar am proprietati pe numele meu......
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:45, 3 Iulie 2011
incercati sa va intelegeti cu banca pt reesalonare, perioada de gratie.. sau poate chiar refinantati creditul daca nu va permiteti rata. pt toate astea, trebuie sa fiti cu plata la zi.
incercati sa evitati sa ajungeti la executare silita, dvs nu aveti deocamdata venituri ce se pot executa silit, ci doar proprietati
platind jumatate din rata, ramaneti cu jumatate neplatita, pt care se inregistreaza penalizari. cand platiti urmatoarea suma, acoperiti intai penalizarile pt suma ramasa restanta luna trecuta, neacoperind in totalitate nici rata de luna trecuta si tot asa
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale serespaul serespaul am scos un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 20000 euro de la o banca,fara ipoteca,am platit ratele pina in urma cu ceva timp dar datorita ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)