avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale

am scos un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 20000 euro de la o banca,fara ipoteca,am platit ratele pina in urma cu ceva timp dar datorita faptului ca am schimbat locul de munca acum avind un salar mult mai mic sunt in prag de executare silita.ce se intimpla cum o sa decurga lucrurile eu neavind posibilitatea de a plati ratele.va multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
serespaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: serespaul , utilizator 16:51, 18 August 2011
din cate stiu daca se ajunge la executare silita, majoritatea bancilor incearca sa ajunga la un settelment sau va incerca sa colecteze cat mai multe sume de la dvs pana in momentul cand vor atinge nr de zile max. din procedura.... odata ce se ajunge la ex silita mai mult ca sigur se va apela la poprire pe conturi
incercati sa mergeti la banca cu actele doveditoare care sa ateste un salariu diminuat
Daca aveti in proprietate bunuri de valoare ( casa ar fi mai de pret ), evitati sa ajungeti la executare silita, asta ar aduce o marire a datoriei.
Incercati o refinantare, o rescadentare.. o perioada de gratie. Analizati insa cu atentie oferta bancii ( daca va vor face una ). Mergeti la ei cu o dovada a veniturilor dvs actuale
am dus adeverinta cu salarul actual si nu sunt eligibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Cum pot amana o executare silita ? mihai2010 mihai2010 Am si eu o intrebare. Daca am contractat un credit de nevoi personale , pe persoana fizica , cu ipoteca asupra unui imobil, si ulterior am facut o refinantare ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite integral seby78 seby78 buna ziua, am si eu o intrebare: am 2 credite de nevoi personale la care platesc ratele la 1/2 din valoarea lor; am primit de la banca o somatie ca am o ... (vezi toată discuția)