avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire bani factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire bani factura

Buna ziua ,

Avem un contract cu o clinica care ne asigura serviciile de medicina muncii . Prin acest contract oferim tuturor anagajatilor un abonament de 4 Euro pe luna pentru diverse servicii medicale . Un angajat a dorit ca la aceiasi clinica sa isi faca un abonament de 9 Euro , 4 euro suportat de firma si 5 Euro suportat de el . Factura vine pe firma inclusiv pentru angajatul care are un abonament mai mare , urmand ca angajatul sa restituie firmei suma de 5 Euro platita in plus .

Va rog sa imi spune-ti cum se inregistreaza aceasta operatie in contabilitate . Mentionez ca factura si restituirea banilor se fac in luni diferite . Eu ma gandeam sa folosesc contul 542 dar nu sunt sigura daca este corect .

Multumesc pentru raspuns .

Alte discuții în legătură

Plati in numerar ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: daca administratorii firmei ridica bani de la banca si le tin in \\"buzunar\\" iar la sf. lunii contabilul primeste ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)
Avans acordat catre avocat UdreaMihaela1 UdreaMihaela1 Se poate acorda avans cash prin dispozitie de casierie catre avocatul companiei? Intre avocat si companie exista un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)