avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura cu TVA sau fara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura cu TVA sau fara

Buna ziua, detin o firma de transport persoane ocazionale internationale cu microbuze 8+1 locuri. ARR nu licentiaza aceste transporturi cu 8+1 locuri numai cu mai mult de 9 locuri. Facturile le-am emis pe persoane fizice romane cu carte de identitate romaneasca si cu TVA deoarece nu pot face dovada ca persoanele au iesit din tara. La fiecare 3 luni platesc se stange mult TVA de plata sau merg pe pierdere. Am obtinut o hartie oficiala de la Finante din Germania precum la sfarsitul anului voi depune o declaratie privind TVA-ul german si-l voi plati daca este cazul. Oare in baza acestei harti pot factura fara TVA bucata de drum de la vama pana la destinatie in Germania ?
Daca mai are cineva aceasta problema sa ma ajute si pe mine va rog frumos.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Licenta transport persoane microbuze 8+1 locuri ContSters200781 ContSters200781 Buna ziua Am 2 microbuze 8+1 locuri cu care facem transport ocazional international. Detinem societate comerciala cu codul CAEN corespunzator, autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Licenta transport persoane 8+1 locuri grozav grozav buna ziua am vazut la televizor la stiri ca sa propus la guvern sa se oblige licentierea de transport persoane deoare ce se produc multe accidente din cauza ... (vezi toată discuția)