avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licenta transport persoane 8+1 locuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licenta transport persoane 8+1 locuri

buna ziua am vazut la televizor la stiri ca sa propus la guvern sa se oblige licentierea de transport persoane deoare ce se produc multe accidente din cauza transporturilor fara licenta de transport, eu am doua microbuze de 8+1 locuri si as vrea sa obtin licenta de transport persoane dar pana acum am inteles ca nu se poate doar peste noua locuri eu as vrea sa intru in legalitate dar din prea multa birocratie la noi nu se poate,intrebarea mea este daca vreau sa sa obtin licenta de transport persoane de 8+1 locuri pentru transporturi internationale cum se procedeaza? si daca se poate
multumesc.
Cel mai recent răspuns: grozav , utilizator 15:41, 18 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
am intrebat la arr si miau spus ca numai peste 9 locuri
elibereaza licenta transport persoane
multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport persoane microbuze 8+1 locuri ContSters200781 ContSters200781 Buna ziua Am 2 microbuze 8+1 locuri cu care facem transport ocazional international. Detinem societate comerciala cu codul CAEN corespunzator, autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Firma transport Pentru deschidere firma transport persoane Romania - Germania, daca ma poate ajuta cineva, m-ar interesa : - taxele care trabuiesc platite - licente ... (vezi toată discuția)
Pasageri de ocazie jenicaprod jenicaprod Daca sunt oprit in trafic cu masina personala si se constata ca am pasageri de ocazie pot fi amendat? Multumesc (vezi toată discuția)