avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma transport

Pentru deschidere firma transport persoane Romania - Germania, daca ma poate ajuta cineva, m-ar interesa :
- taxele care trabuiesc platite
- licente transport
Mentionez ca este vorba de transport efectuat cu un microbuz de 8 locuri .
Cel mai recent răspuns: malacka , utilizator 12:21, 12 August 2005
Cel mai sigur este sa mergi la Min Transporturilor sau sa intri pe situl lor. Din cate imi amintesc licenta se elibereaza de catre Autoritatea sau Asociatia transportatorilor sa asa ceva.
Trebuie sa mergi la autoritatea rutiera romana, ARR, acolo de unde esti, adica la municipiul judetului de unde esti, sau sa suni, si ei iti spun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)
Licenta transport persoane 8+1 locuri grozav grozav buna ziua am vazut la televizor la stiri ca sa propus la guvern sa se oblige licentierea de transport persoane deoare ce se produc multe accidente din cauza ... (vezi toată discuția)
Licenta transport persoane microbuze 8+1 locuri ContSters200781 ContSters200781 Buna ziua Am 2 microbuze 8+1 locuri cu care facem transport ocazional international. Detinem societate comerciala cu codul CAEN corespunzator, autorizatie de ... (vezi toată discuția)